Om oss


Findcourses PRO har hjälpt företag att hitta rätt utbildningar till sina medarbetare sedan 2010. Vi erbjuder standardiserade och skräddarsydda portaler där medarbetare kan boka utbildningar. Efter att en medarbetare har bokat en utbildning tar Findcourses PRO hand om hela processen. Vårt nätverk av leverantörer bygger på de leverantörer som annonserar hos våra systerbolag som till exempel utbildning.se i Sverige. Vår databas med yrkesutbildningar och utbildningar innehåller över 40 000 utbildningar.

Vi är 10 medarbetare med huvudkontoret på Karlavägen 104 i Stockholm.

Findcourses PRO är ett dotterbolag till Educations Media Group

FindCourses PRO är en del av Educations Media Group (EMG) som är norra Europas största förmedlare av kurser och utbildningar.
EMG är ett privatägt företag där majoriteten ägs av grundarna och av Novax, som är en del av Axel Johnson-koncernen.

Företaget grundades i Sverige 2001 av 3 studenter. Visionen är att hjälpa alla att hitta rätt utbildning. Vi driver några av de mest besökta sökmotorerna för utbildningar i norra Europa med över 2 000 000 besökare per månad.

Huvudkontoret ligger i Stockholm och vi har regionala kontor i Köpenhamn, Oslo, Helsingfors och Mannheim. År 2018 har EMG 160 anställda och en årlig omsättning på över 160 MSEK.

Klicka för stor bild