Findcourses PRO Standard

Denna version av portalen ger erat företag tillgång till hela utbudet av kurser , leverantörer och rabatter som finns på våra lokala webbplatser. till exempel utbildning.se och findcourses.com. Kurserna bokas direkt på hemsidan och FindCourses PRO sköter därefter kontakten med leverantörerna och hanterar alla fakturorna. Vi hanterar även alla avbokningar eller ombokningar åt er.

Översikt över alla kursinköp

När du använder portalen samlas alla företagets kurs inköp i samma process vilket ger oss möjlighet att erhålla omfattande statistik och rapporter. Det gör det lättare att hålla koll på vad ditt företag köper och till vilken kostnad. Ni får även en uppföljning av hur rabatterna används och hur mycket pengar ni sparar.

Evaluering hjälper organisationen

Efter att ni har deltagit i en kurs kommer er medarbetare att bli ombedd att fylla i en kort utvärdering. Den är till för att hjälpa ert företags framtida beslutsfattande. Ni får tillgång till både recensioner gjorda av anställda inom ert företag samt deltagare från andra företag som har deltagit i samma utbildning.

När ni använder FindCourses PRO´s Lms tjänst kommer era inköpare bara att hantera fakturor från oss. Detta gör i sin tur att det administrativa arbetet blir enklare, snabbare och billigare än förut. Låter det intressant?vänligen boka ett möte med oss och vi kommer att berätta mer.