Findcourses PRO skräddarsydd

Den anpassade versionen innehåller allt som kommer med Light-versionen men det ger dig också en helt anpassad portal där alla organisationens ramavtal ingår. Intern utbildning kommer att administreras och bokas på samma sätt som extern utbildning och tillgänglig på samma plattform. De anställda kan få tillgång till, jämföra och boka utbildningarna på egen hand.

I portalen kommer alla anställda att ha tillgång till funktionen ”Lägg till utbildning”. Med denna funktion gör vi det möjligt för dig att lägga till utbildningar eller leverantörer som inte redan finns i portalen eller en del av organisationens ramavtal.

Utbildningsportalen kan integreras med dina befintliga system, till exempel ett LMS (Learning Management System) eller ett inköpssystem. Den kan också nås via företagets intranät beroende på dina preferenser för funktioner integration. Den grafiska profilen kommer att justeras och anpassas för att matcha företagets profil. Beroende på ditt företags rutiner kan vi också bygga i ett lämpligt intyg flöde för bokningsprocessen.

Låter det som en intressant lösning för din organisation? Vänligen boka ett möte med oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur det gynnar din organisation.